Ευαγγελία Κουνάδη

Φυσικός Νοσοκομείου-Ακτινοφυσικός Ιατρικής, ΜSc, PhD - Σώμα Επιθεωρητών Υγείας, Υπουργείο Υγείας

09 Δεκ Ευαγγελία Κουνάδη

Kounadi_300

Γεννήθηκε το 1966. Είναι ΠΕ Φυσικός Νοσοκομείου-Ακτινοφυσικός Ιατρικής και είναι αποσπασμένη στον Υγειονομικό Φαρμακευτικό Τομέα στο Σώμα Επιθεωρητών Υγείας του Υπουργείου Υγείας από το Νοέμβριο 2011. Έλαβε το πτυχίο Φυσικής το 1988 και το Μεταπτυχιακό Δίπλωμα Ειδίκευσης στην Ιατρική Φυσική το 1989, όπου τελείωσε πρώτη με βαθμό Άριστα. Έλαβε Υποτροφίες για Μεταπτυχιακές Σπουδές: 1990-1992 από το Ίδρυμα Μποδοσάκη και 1992-1994 Υποτροφία «Γ. Σταύρου». Το 1994 τελείωσε τη Διδακτορική της Διατριβή στο αντικείμενο της Ιατρικής Φυσικής με Άριστα. Το 1995 απέκτησε τις άδειες άσκησης επαγγέλματος Φυσικού Νοσοκομείων εντός και εκτός της περιοχής των Ιοντιζουσών. Από το 1999-2004 έλαβε από το ΕΑΠ τα πιστοποιητικά Μεταπτυχιακής Επιμόρφωσης: στην «Ανοικτή και εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση», «Βασικές Αρχές Διοίκησης – Διαχείρισης (Management) Υπηρεσιών Υγείας» και «Υπηρεσίες Υγείας /Νοσοκομείο: Ιδιοτυπίες και Προκλήσεις» με βαθμό Άριστα.

Από το 1997 έως το 2011, μετά από επιτυχή συμμετοχή σε διαγωνισμούς μέσω ΑΣΕΠ, διορίστηκε και εργάστηκε ως Μόνιμος Δημόσιος Υπάλληλος, ΠΕ Φυσικός Νοσοκομείων –Ακτινοφυσικών Ιατρικής σε Νοσοκομεία της χώρας. Διετέλεσε επί σειρά ετών μέλος σε Διοικητικά Συμβούλια Φορέων (Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία, Παράρτημα Ιωαννίνων, Πανελλήνια Ένωση Φυσικών Νοσοκομείων Αστροφυσικών Ιατρικής Δημοσίου Τομέα), τακτικό εκλεγμένο μέλος στο Επιστημονικό Συμβούλιο και μέλος στην Επιτροπή Βιβλιοθήκης του ΓΝΑ «Αλεξάνδρα» (2010-2011)).

Έχει συμμετάσχει ως προσκεκλημένη ομιλήτρια σε πολλές στρογγυλές τράπεζες, καθώς επίσης έχει οργανώσει εκπαιδευτικά σεμινάρια. Έχει εκδώσει σειρά δημοσιεύσεων σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, βιβλία, διεθνή και Ελληνικά συνέδρια και έχει πλήθος ετεροαναφορών (143).