Οι βραβεύσεις του Συνεδρίου

Απονομή κατά την τελετή λήξης

20 Δεκ Οι βραβεύσεις του Συνεδρίου

Τα βραβεία καλύτερης Ελεύθερης και καλύτερης Αναρτημένης Ανακοίνωσης ανακοινώθηκαν κατά την τελετή λήξης του συνεδρίου, το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, από το προεδρείο: την πρόεδρο της Επιτροπής Αξιολόγησης των εργασιών, κ. Ελπίδα Πάβη, τον κ. Χρήστο Λιονή, πρόεδρο και την κ. Τίνα Γκαράνη-Παπαδάτου, μέλος της Επιτροπής Βράβευσης.
Ο κ. Αθανάσιος Γουβάλας παραλαμβάνει το βραβείο καλύτερης ελεύθερης ανακοίνωσης

Ο κ. Αθανάσιος Γουβάλας παραλαμβάνει το βραβείο καλύτερης Ελεύθερης Ανακοίνωσης

 

Το βραβείο καλύτερης ελεύθερης ανακοίνωσης έλαβε ο κ. Αθανάσιος Γουβάλας για την εργασία του με τίτλο «Εξέλιξη της συμμετοχής των ασφαλισμένων στην αγορά φαρμάκων την περίοδο 2011-2014».

Το βραβείο καλύτερης αναρτημένης ανακοίνωσης έλαβαν από κοινού α) οι κυρίες Βασιλική Χαλκιά και Αγορίτσα Βαρακλιώτη για την εργασία τους με τίτλο «Διαχρονική εξέλιξη δαπανών κοινωνικής προστασίας και υγείας στην Ελλάδα και στην ΕΕ-15» και β) οι συγγραφείς της εργασίας με τίτλο «Παθολογική χρήση του διαδικτύου σε μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης: Η αξιολόγηση της πολυκεντρικής συγχρονικής μελέτης της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Μακεδονίας», Ζωή Τσίμτσιου, Αναστάσιος Δρόντσος, Φωτεινή Δάντση, Ζαφειρία Σεκέρη, Νικόλαος Τρικοίλης, Αντωνία Τσόλογλου, Ευάγγελος Δρόσος και Παναγιώτης Νάνος.