Χρήσιμα

ΧΩΡΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στις 18-20 Δεκεμβρίου 2014, στο Ξενοδοχείο Athens Hilton, στην Αθήνα. Στις 17 Δεκεμβρίου θα διεξαχθούν τα προσυνεδριακά φροντιστήρια.

ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ

Επίσημη γλώσσα του Συνεδρίου θα είναι η ελληνική. Για τις ομιλίες των ξένων προσκεκλημένων ομιλητών θα υπάρξει διερμηνεία από τα αγγλικά στα ελληνικά.

ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Θέλετε να συμμετέχετε στο Συνέδριο; Εγγραφείτε τώρα online!

ΠΕΡΙΛΗΨΕΙΣ

Η προθεσμία για την υποβολή περιλήψεων επιστημονικών εργασιών έχει λήξει. Τα αποτελέσματα της αξιλόγησης θα αποσταλούν στους υπεύθυνους επικοινωνίας μέσω e-mail.

ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

Ο Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος θα χορηγήσει 18 μόρια Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης (CME-CPD), στους ιατρούς και άλλους φορείς της Δημόσιας Υγείας που θα παρακολουθήσουν το 10ο Συνέδριο. Τα μόρια χορηγούνται σύμφωνα με τα κριτήρια της EACCME-UEMS και είναι αμοιβαία αναγνωρίσιμα από όλες τις χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

ΚΑΡΤΕΣ ΣΥΝΕΔΡΩΝ (BADGES)

Οι κάρτες (badges) θα παραδίδονται από τη Γραμματεία του Συνεδρίου και είναι ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ για την είσοδο, τόσο στις συνεδριακές αίθουσες, όσο και στην έκθεση καθ’ όλη τη διάρκειά του.

ΒΕΒΑΙΩΣΕΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Οι βεβαιώσεις παρακολούθησης θα χορηγούνται στους συνέδρους που παρακολούθησαν το 60% τουλάχιστον των ωρών του επιστημονικού προγράμματος.

ΕΚΘΕΣΗ

Στον ευρύτερο χώρο του Συνεδρίου θα λειτουργεί έκθεση. Για να συμμετέχετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τη Γραμματεία του Συνεδρίου.

PANEL SENSOR

Μέσω του app PANEL SENSOR θα μπορείτε να υποβάλετε ερωτήσεις προς τους ομιλητές, να απαντήσετε σε ερωτήσεις των ομιλητών προς εσάς και να αξιολογήσετε την κάθε συνεδρίαση, από το smart phone, το tablet ή το laptop σας.

ΔΙΑΜΟΝΗ

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου, έχουν εξασφαλιστεί δωμάτια στο Athens Hilton. Κάνετε τώρα την κράτησή σας online.

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία σχετικά με την εγγραφή σας στο Συνέδριο, την υποβολή περιλήψεων, τις χορηγικές δυνατότητες και τη διαμονή σας, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε με τη Γραμματεία του Συνεδρίου.